lauantai 28. toukokuuta 2016

Vessan tuunausta

Tervehdys kaikille. On vierähtänyt tovi jos toinenkin siitä kun viimeksi olen tänne mitään päivittänyt. Pää on vieläkin pyörällä opiskelusta ja työssä oppimisesta. Näin vanhemmalla iällä ammatin vaihtaminen ja siihen liittyvät opiskelut ei ole mennyt ihan heittämällä. Nyt visualistin opinnot on puolessa välissä ja mulla on huikean inspiroiva työssä oppimispaikka Marimekolla, joten kyllä se tästä ja käsityötkin palailevat pikkuhiljaa kuvioihin.
Mutta mennään niihin.
Meidän vessa on kokenut pienen muodonmuutoksen pienen pienin kustannuksin. Kaapin oviin liimasin jo aikaa sitten vanhasta lehdestä tulostamat ja isontamat kosmetiikka mainokset mutta nyt sain vihdoin ja viimein laitettua listat niiden ympärille.

 
Kuvat olen lakannut kalustelakalla kolmeen kertaan ja listat liimasin oviin. Listat ovat peräisin vanhempieni huushollista ja jäivät käyttämättömiksi uusien ikkunoiden myötä.
Aikaisemmat peltilaatikot eivät sopineet enään kaapinovien tuunauksen jälkeen alahyllylle joten kävin Sinellistä hakemassa puulaatikot jotka koristelin teemaan sopivin vanhoin mainoksin ja lakkasin sisä- ja ulkopuolelta ne pariin kertaan.


Sitten kurkku- ja oliivipurkista tuunasin meikkisiveltimille ja hampaiden hoito vehkeille omat säilyttimet. Liimasin mainokset purkkiin ja taas kerran lakkasin kuvat pariin kertaan. Tiskattavia purkeista ei saanut mutta kestää pyyhkeillä kostealla. Että tällainen nostalgia pläjäys tuli vessaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti