keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Entimuinoin

Joku on saattanut bongata tälläisen mummolan tai mökin seinältä. Itselläni tämä pyyheliinateline on kulkenut reilut 20 vuotta mukana ja ollut kaikkien asumusteni keittiön seinällä. Telineen on tehnyt minulle vaarini ja peitot ovat vaihdelleet kirjotuista painettuihin ja olleet yleensä muilta hankittuja tai kirppis löytöjä. En ole aikaisemmin kirjonut tälläistä perinteistä peittoa. Yhden peiton tein ristipistoilla joskus aikojen alussa.




Olen ostanut valmiiksi merkatun pellavaisen peiton kauan aikaa sitten torilta. Kirjonnat on tehty helmilangalla ja suurelta osin varsipistoin.
Tykästyin tähän hommaan sen verran paljon että hankin Tampereen kädentaitomessuilta uuden peiton jossa temmeltää kolme kissaa lankakerän kanssa. Saas nähdä koska se sitten valmistuu.

1 kommentti:

  1. On muuten nätti tääkin ja vielä itsetehtynä voi ylpeänä ripustaa seinälle. Mullakin vaarin tekemä teline odottaa vintissä. kyllä aattelin myös laittaa keittiön koristukseksi nyt kun remppa jo aika hyvällä tolalla. Oot kyllä monipuolinen tekijä! Toiset tekee, mitä just osaa ja toiset just mitä vaan haluaa (kun osaavat kaikkea)! Sinä kuulut jälkimmäiseen porukkaan.

    VastaaPoista